Muzikanten Netwerk Drechtsteden

Als je een instrument speelt dan is er toch niks mooiers dan met anderen samen te spelen? Dit kan natuurlijk in een orkest, maar ook kamermuziek is een fantastische gelegenheid om samen te musiceren. 

Maar waar vind je je medemusici? 

Wij ontmoeten bij onze concerten en in onze lespraktijk  regelmatig musici die graag meer muziek willen maken met anderen. We brengen deze mensen graag met elkaar in contact. Woon je in Dordrecht of in de buurt en wil je opgenomen worden in dit netwerk, vul dan onderstaand contactformulier in.

We kunnen musici met elkaar in contact brengen en ook helpen bij het vinden van repertoire; en verder kan het ensemble natuurlijk ook lessen met ons afspreken.

Speeddate-kamermuziekdagen

De bedoeling is om een groep musici een dagdeel bij elkaar te brengen en in verschillende combinaties te laten samenspelen. Wij leveren repertoire voor het gewenste niveau en bezetting. Op deze manier is er de kans om elkaar te leren kennen en mogelijk een blijvend ensemble te vormen.

Tijdens de dag wisselen de combinaties een aantal keer. Deelnemers krijgen feedback van ons en kunnen nieuw inzicht opdoen over niveau en interesse, dit kunnen zij desgewenst toevoegen aan hun profiel op het Muzikanten Netwerk.

Het Pelgrim Trio bestaat uit Thea Rosmulder klarinet, Karin Dolman viool/altviool en Caecilia Boschman piano.