Kerstconcert in voorbereiding en plannen voor 2021

Na de mooie zomerserie in de Trinitatiskapel heeft het Pelgrim Trio niet stil gezeten. Nu er zoveel voorstellingen en concerten worden geannuleerd of uitgesteld, is het hard nodig om nieuwe plannen te maken!

Allereerst is er een decemberprogramma in voorbereiding: een prachtig concert dat we meerdere keren op een dag kunnen uitvoeren zodat er op een veilige manier toch heel veel mensen van kunnen genieten!

Voor 2021 hebben we een componiste benaderd: we houden alle onze mooie plannen en ideeën nog even voor onszelf… Dit wordt een bijzonder project waarbij we met meerdere partners en op verschillende locaties zullen optreden. Meer nieuws volgt!

Tenslotte is er een subsidie aangevraagd om volgende zomer weer een serie zomerconcerten te kunnen organiseren… een lichtpuntje voor alle uitvoerende musici, die nu sporadisch kunnen optreden door de strenge maatregelen, en voor het publiek dat al veel moois heeft moeten missen.

Blijf ons volgen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Optredens Pelgrim Trio in de serie zomerconcerten Dordrecht

In de zomer van 2020 werd in de Trinitatis kapel een hele serie kamermuziek gegeven met ensembles tot 3 mensen. Vanwege de Corona maatregelen konden per concert 30 mensen komen luisteren. De serie werd geopend door het Pelgrim Trio en ook werd de serie door het trio afgesloten.
Kijk en luister naar fragmenten uit deze twee concerten.