Nieuws van het Pelgrim Trio

Maart 2023

Het Pelgrim Trio heeft na een adempauze de draad weer opgepakt. Op dit moment start een wereldwijd project met vijftig componisten, waar u nog meer van gaat horen! Houd onze nieuwspagina in de gaten.

Dit jaar zullen wij weer het slotconcert van de serie Zomerconcerten Dordrecht spelen, in samenwerking met dichter/vertolker Marieke van Leeuwen! We maken samen een nieuw programma dat u niet wil missen. 

In september 2021 speelden wij ‘Nattigheid” in theater Kunstmin. Marieke van Leeuwen schreef en vertolkte een poëtische impressie rondom de herdenking van de Elisabethsvloed, vervlochten met een schitterende opdrachtcompositie van Sylvia Maessen. Wellicht herinnert u zich ook nog de serie kerstvoorstellingen “Lichtkind” in december 2020, die helaas moest worden afgebroken.

Deze zomer zal weer poëzie en muziek klinken in de Trinitatiskapel!