Kamermuziekdag 15 juni 2019 Dordrecht

Kom naar de cursussen van het Pelgrim Trio. Schrijf je in voor de kamermuziekdag in Dordrecht of kom mee naar Frankrijk in het Chateau de la Lande!

Voor wie?

Bedoeld voor (enigszins) gevorderde amateurs die hun muzikale netwerk in de Drechtsteden willen uitbreiden en eventueel ook een gelegenheid zoeken om op te treden.

Voor bestaande ensembles: een dag repeteren en inspiratie opdoen, begeleid door de leden van het Pelgrim Trio, die samen meer dan vijftig jaar kamermuziekervaring meebrengen en delen. Meld je aan voor een dagprogramma op maat.

Voor muzikanten die een eigen ensemble willen beginnen of een dag intensief samen willen musiceren: een vliegende start! Hulp bij het uitkiezen van muziek vooraf, coaching op samenspel en techniek… en misschien een eerste concert? Meld je tijdig aan, zodat er tijd is om muziek uit te zoeken en te studeren.

Nieuw is de mogelijkheid om je individueel aan te melden indien je je muzikale netwerk in de Drechtsteden wilt uitbreiden en eventueel ook een mogelijkheid zoekt om op te treden.

De dag bestaat uit lessen van Thea Rosmulder klarinettiste, Karin Dolman violiste/altvioliste, en pianiste Caecilia Boschman. Wanneer je zelf niet speelt kun je ook meekijken bij een ander ensemble. ’s Avonds is er een open podium voor alle deelnemers.

Instrumenten: alle combinaties met fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, alle strijkinstrumenten, piano. Individuele inschrijving is mogelijk dmv het aanmeldformulier, bevestiging van deelname (afhankelijk van de mogelijkheid om een passend ensemble te vormen) volgt zo snel mogelijk, uiterlijk 31 mei.

Aanmeldformulier klik hier….

Programma
9.00 inloop en ontmoetingen in de Trinitatis kapel
9.30 – 12.30 ensemble lessen en kamermuziek dates
12.30 gezamenlijke lunch (inclusief)
13.30 – 17.30 ensemble lessen
eten (op eigen kosten en gelegenheid)
19.30 Open Podium
Per ensemble zijn er 2 lessen van 75 minuten

Waar
Hoofdlocatie is de Trinitatis kapel, Vriesestraat 20, Dordrecht

Kosten
Volwassenen 75 euro voor de dag inclusief lunch en Open Podium
Jongeren/ Studenten 40 euro inclusief lunch

Muzikanten Netwerk Dordrecht en omstreken: meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de toekomstige activiteiten van het Pelgrim Trio om muzikanten met elkaar in contact te brengen. Kijk ook naar onze pagina over het Muzikanten Netwerk Dordrecht en omstreken.